Zo werken we bij Cornelissen aannemingsbedrijf

Wij hebben verstand van bouwen en durven daarvoor uit te komen. Het Brabantse familiegevoel is bij ons goed merkbaar: we weten wat we aan elkaar hebben, steken de handen uit de mouwen voor onze klanten en zijn trots op alles wat we samen voor elkaar krijgen. We hebben een eigen werf, goed materieel en werken zo veel mogelijk met eigen timmerlieden. Zo kunnen we als een hecht team op elkaar bouwen én houden we oog voor elkaar. Bouwen in balans noemen we dat.

Benieuwd naar wat wij bouwen?

Samen zetten we de schouders eronder

Wat wij als werkgever ánders doen

Stabiliteit, zekerheid en verbinding: daar geloven we in bij Cornelissen. Wij begrijpen wat jij en je collega’s betekenen voor onze klanten en voor ons bedrijf. Daarom luisteren we naar wat jou bezighoudt en zetten we jouw gezondheid en veiligheid altijd voorop. Zo krijgt bijvoorbeeld iedereen die dat wil bij ons een bhv-opleiding. We gaan standaard uit van het positieve en rekenen niemand af op een foutje. Daar leren we samen van en verbeteren we onze aanpak mee voor de toekomst. Successen, jubilea en persoonlijke prestaties? Die verdienen waardering, vinden wij. En die vieren we dan ook samen!

Wat jij daar als nieuwe collega van merkt

Werk je bij Cornelissen, dan krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid. Welke rol je ook hebt, je bent nauw betrokken bij onze opdrachtgevers. Die zijn trouwens heel gevarieerd: het ene moment verbouwen we in no time een complete fabriek, het andere moment realiseren we een aanbouw voor een ziekenhuis waar de zorg voor patiënten ondertussen gewoon doorgaat. En of je nog aan het begin van je carrière staat, of met een berg ervaring de overstap naar ons maakt: je krijgt bij ons de ruimte om te laten zien wat je kunt en wat je graag nog wilt leren. Zo zijn er altijd mogelijkheden om verder te groeien.

Laat je zien wat je kunt, dan blijf je groeien

Waarom jij bij ons past

Een positieve instelling, oprechte interesse in collega’s en opdrachtgevers, en de drive om zaken voor elkaar te krijgen en te bewijzen wat je kunt. Deel jij die eigenschappen met ons? Trek je graag de kar in samenwerking met anderen en wil je in wisselende teams bijdragen aan het beste resultaat voor de klant, zodat je elke dag weer trots bent op de successen waaraan jij bijdraagt? Dan leren we je graag beter kennen. En houden we je het liefst voor lange tijd aan boord.