Timmerman

Kom op plaatsen waar niet zomaar iedereen komt

Jij bent trots op perfecte opleveringen. Als timmerman van ruwbouw tot hang- en sluitwerk; je bent altijd bezig. Je voert samen met een vast team complete renovaties uit. Met oog voor detail bedenk je de oplossing voor het project.

Dit bieden wij jou

Salaris
Prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring
Goede arbeidsvoorwaarden
Pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan en de mogelijkheid tot het behalen van het aanhangerrijbewijs (BE).
Vakantiedagen en verlof
48 vakantie- en roostervrije dagen, conform de CAO Bouw & Infra
Vergoedingen
Een goede reistijdvergoeding
Opleidingen & cursussen
De mogelijkheid om te blijven leren en groeien om jou én het bedrijf verder helpen
Prettige werksfeer
We werken met plezier, helpen elkaar, vieren samen onze successen en hebben de traditionele bouwvakborrel hoog in het vaandel staan
Actieve personeelsvereniging
We vinden regelmatig wel een aanleiding voor een uitstapje. Waarbij we ook de oud-medewerkers niet vergeten. Want als je eenmaal bij ons hoort, blijf je erbij horen
vactures, sollicteren bij cornelissen aannemingsbedrijf zeeland

Dit ben jij

Jij weet van aanpakken, werkt zelfstandig en nauwkeurig, en toont initiatief. Je regelt wat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen en kijkt daarbij verder dan alleen je eigen werk. En je bent flexibel en collegiaal: als je een keertje iets moet afmaken of nodig bent op een ander project, doe je dat met plezier.
Werkervaring
Ervaring met timmerwerkzaamheden
Opleiding
MBO
Certificaten
VCA (of bereid dit te halen)
Kwaliteiten
Netjes met mensen omgaan, goed communiceren, bereidheid om soms verder van huis te werken

Jouw baan bij Cornelissen

Je wordt ingezet op nieuwbouw- en verbouwklussen. Zowel op opdrachten met kleine teams als in grotere projecten compleet met architect, constructeur en alles erop en eraan. Bij zo’n project blijf je zolang mogelijk betrokken. En verantwoordelijk van a tot z: van de ruwbouw tot de afwerking van de vloerbedekking en het hang- en sluitwerk. Samen met je collega-timmerman, de projectleider of -begeleider en de uitvoerder ga je voor de perfecte oplevering. Bij Cornelissen werken we veel samen met vaste leveranciers en onderaannemers. Je leert je samenwerkpartners dus snel kennen en weet goed wat je aan elkaar hebt.

Het mooie aan jouw baan als timmerman (m/v) bij Cornelissen: je komt op plaatsen waar niet zomaar iedereen komt. De ene keer is dat een subtropisch zwemparadijs. De andere keer misschien wel een rechtbank of achter de schermen in het ziekenhuis. En je maakt iets dat blijvend is. Waarvan je achteraf met trots kunt zeggen: “Hier heb ik aan meegewerkt”. Wat jouw werk nog meer zo leuk maakt? De contacten met de mensen op de (vernieuw)bouwlocatie. En met je collega’s op kantoor. Want wij staan allemaal voor elkaar klaar en sluiten de week af met een gezamenlijke vrijdagmiddagborrel.

Zin om aan de slag te gaan?

Laat het ons weten door hieronder te solliciteren. Of wil je eerst nog wat meer informatie over deze vacature? Bel, app of mail dan met Charles Westheim, P&O-manager via cwestheim@cornelissenbouw.nl of 06-10811045.

Kijk voor ons hele aanbod op www.hierhoorikthuis.nl/vacatures